Παραγγελίες - Αποστολή

 

Τρόπος και κόστος αποστολής

Η αποστολή στην Ελλάδα γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) χωρίς έξοδα αποστολής. O χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή (μετρητά τη στιγμή της παραλαβής), πιστωτική κάρτα ή paypal.

Η αποστολή στo εξωτερικό γίνεται στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη (10€ για παραγγελίες παπουτσιών και 15€ για μπότες). O χρόνος παράδοσης είναι 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή paypal.

Για όλους τους υπόλοιπους διεθνείς προορισμούς υπάρχει ελάχιστη επιβάρυνση 20€ ανά παραγγελία (20€ για παραγγελίες παπουτσιών και 30€ για μπότες) και ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή paypal.

Δικαίωμα επιστροφής

Το κατάστημα Chopine δίνει το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων που αγοράστηκαν διαδικτυακά, εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μόνο και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί  και η συσκευασία τους δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Τα παπούτσια θα πρέπει να δοκιμάζονται σε επιφάνεια με μοκέτα ή χαλί. Στην περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος με άλλο, η επιστροφή και η αποστολή του καινούριου προϊόντος γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να κάνει και δεύτερη φορά αλλαγή προϊόντος θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα της αποστολής.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι  δε θα διοχετεύσει προς τρίτους οποιαδήποτε πληροφορία αφορά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της. Η εταιρεία μας δεν καταχωρεί και δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων πιστωτικών καρτών μέσα από τις διαδικτυακές συναλλαγές. Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας.

 

Τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας μας είναι :

Ελένη Γαβριηλίδου & Σια Ε.Ε.

Chopine
Πασσαλίδη 50, Καλαμαριά

 55132, Θεσσαλονίκη
ΑΦΜ: 998333313

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 453898

 

Για παραγγελίες και για  κάθε σας επικοινωνία παρακαλώ χρησιμοποιείστε το info@chopine.gr


 


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310453898, email: info@chopine.gr